Trustly

Trustly tilbyr en rask og sikker metode for å finansiere din RushCasino-konto ved hjelp av umiddelbar nettbankbetaling uten å bruke kreditt- eller debetkortet ditt.

For å overføre penger klikker du på innskudd og velger Trustly fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn innskuddsbeløpet ditt og velg innskudd. Du viderekobles til Trustly-nettstedet hvor du velger land og foretrukne bank fra listen som er oppgitt, og deretter fullfører betalingen din ved hjelp av dine innloggingsdetaljer for nettbanken.

Innskudd behandles raskt, og RushCasino tar ingen avgifter for bruk av denne metoden. Navnet registrert på bankkontoen din må samsvare med navnet registrert på RushCasino-kontoen din. Hvis du har gjort innskudd med Trustly, vil alle uttak behandles via bankoverføring.

Frequently Asked Questions

Trustly – Direct bank e-Payments gir deg muligheten til å gjøre innskudd på nettet direkte fra bankkontoen din. Metoden er registrert hos Finansinspektionen, det svenske Finanstilsynet, som sikrer at høyeste sikkerhetsnivå og finansielle standarder følges. I tillegg til å muliggjøre raske, enkle innskudd og uttak, er det ikke nødvendig med registrering eller programvareinstallasjon. I stedet handler du direkte fra nettbanken din. Denne praktiske og brukervennlige fordelen, kombinert med pålitelighet og sikkerhet, gjør Trustly - Direct bank e-Payments til en ideell betalingsløsning.

Merk at denne funksjonen ikke lenger er tilgjengelig for våre kunder i Storbritannia.

Følgende banker støtter Trustly - Direct bank e-Payments:

DANMARK

Umiddelbare innskudd – Danske Bank, Djurskand

Innskudd neste dag – Alm. Bank, Jyske Bank, Kreditbanken, Bank, Nordea, Nordfyns Bank, Nordjyske Bank, Østjydsk Bank, Ringkjøbing Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland

POLEN

Umiddelbare innskudd – Alior Bank, Bank Millennium, Bank Pekao, Getin Bank, ING BankOnline

Innskudd neste dag – iPKO, mBank

FINLAND

Umiddelbare innskudd – Aktia, Alandsbaken, Danske bank, Nordea, OmaSp, OP, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki

ESTLAND

Umiddelbare innskudd – SEB Bank, Swedbank

Vennligst følg trinnene nedenfor:

Logg inn på kontoen din.

Gå til fanen "kasse" og velg "innskudd".

Du vil nå se logoen for Trustly - Direct bank e-Payments. For å velge dette innskuddsalternativet trykker du bare på ikonet.

Skriv inn eller velg innskuddsbeløpet ditt og bonuskoden (hvis aktuelt), og klikk deretter på "innskudd".

Du viderekobles nå til Trustly - Direct bank e-Payments.

Du må velge banken din fra menyen.

Du viderekobles nå til påloggingssiden til nettbanken din, hvor du må logge inn og bekrefte betalingen ved å signere med en engangs sikkerhetskode fra polletten din.

Når du har fullført betalingen din tas du tilbake til kassen.

En e-postbekreftelse sendes til din registrerte e-postadresse som bekrefter transaksjonsopplysningene.

Vi belaster ingen avgifter for Trustly - Direct bank e-Payments. Imidlertid, siden Trustly - Direct bank e-Payments kan belaste deg med et gebyr, må du sørge for å sjekke nettstedet deres for komplett informasjon.

Pengene overføres til kontoen din innen et par minutter etter at du har fullført betalingen.

Ja, du kan gjøre uttak via Trustly umiddelbart-uttak-alternativet.

Følg trinnene nedenfor for å gjøre uttak ved hjelp av Trustly – Direct bank e-Payments.

Gå til nettstedet og klikk på "Min konto"-lenken.

På navigasjonsmenyen til venstre klikker du på lenken "Uttak"

Velg Trustly umiddelbart-uttak-alternativet

Skriv inn beløpet og trykk på "uttak"

Du viderekobles til Trustlys nettsted for å velge og skrive inn bankopplysninger for å fullføre uttaket.

Når du har fullført betalingen din, viderekobles du til kassen og vises en melding om suksessfullt uttak.

Ja. Trustly - Direct bank e-Payments har sikkerhet på banknivå, bruker den samme krypteringen som bankene og benytter en rekke andre tiltak for å sikre at du er trygg når du betaler med Trustly - Direct bank e-Payments.

Trustly - Direct bank e-Payments støttes av de mest brukte nettleserne, slik som Internet Explorer, Chrome og Firefox.

Trustly – Direct bank e-Payments overfører kun i DKK, EUR og PLN.

Alle uttak godkjennes først av vårt interne granskningsteam, noe som tar omtrent 2 virkedager. Når vi har behandlet uttaket ditt, bør pengene dukke opp på bankkontoen din innen 1–2 virkedager.

Det minste uttaksbeløpet du kan ta ut via TRUSTLY – DIRECT BANK E-PAYMENTS tilsvarer 100,00 kr, og det maksimale uttaksbeløpet er tilsvarende 200 000,00 kr.