Porttikielto

Oma porttikielto on pidempi tauko uhkapeleistä. Jos haluaa antaa itselleen porttikiellon pelaamiseen, ota yhteys asiakastukeen tai vaihtoehtoisesti napsauta ”Vastuullinen pelaaminen” tilin vaihtoehtojen sivulla, ja näet sitten ”Oma porttikielto” -välilehden. Sinua pyydetään valitsemaan ajanjakso ja antamaan salasanasi päätöksen vahvistamiseksi. Huomaa, että tämä poissulkeminen koskee kaikkia Rush Gaming Ltd -lisenssillä rekisteröityjä sivustoja.

Sinulla voi olla mahdollisuus avata tilisi uudelleen tulevaisuudessa joko asetetun ajan kuluttua, tai jos pyydät sitä meiltä. Huomaa, että ylimääräinen 24 tunnin jäähyaika otetaan käyttöön, ennen kuin voi kirjautua uudelleen sisään ja käyttää tiliä.

Jos ajattelet itsesi poissulkemista uhkapelaamisesta, on tärkeää, että otat yhteyttä kaikkiin muihinkin uhkapelisivustoihin, joiden kanssa sinulla on tili, ja pyydät porttikieltoa myös heidän kanssaan.

Jos tarvitset lisäapua, ota rohkeasti yhteyttä asiakastukeen.