Kuinka teen nostopyynnön?

Pyydä nostoa kirjautumalla tilillesi. Valitse profiilisi viemällä osoitin verkkosivun yläreunassa olevaan kohtaan ”Käyttäjätunnus” ja napsauta kohtaa ”Nosto”.

Rahanpesun vastaisten käytäntöjen ja määräysten mukaisesti tulee nostamiseen käyttää mahdollisuuksien mukaan samaa menetelmää, jolla on aiemmin tallettanut. Jos esimerkiksi talletti rahaa VISA-kortilla, täytyy nostopyyntö tehdä samalle pankkikortille.

Heti, kun olet valinnut nostotavan, täytä vain kaikki asiaankuuluvat tiedot. Muista, että nostojen käsittely voi viedä yhden työpäivän täysin varmennetulle tilille. Kun nosto on käsitelty, määräaika, jonka kuluessa varat saa, riippuu käytetystä maksutavasta/pankista.