Klarna

Klarna (Sofort) tarjoaa nopean ja turvallisen tavan rahoittaa Fansbet-tiliä käyttämällä verkkopankkia ilman luotto- tai pankkikorttia. Tämä maksutapa on Itävallassa ja Saksassa asiakkaiden käytettävissä vain euroissa.

Talletukset käsitellään nopeasti, eikä Fansbet veloita mitään tämän menetelmän käytöstä.

Jos haluat siirtää varoja, napsauta talletuspainiketta ja valitse Klarna (Sofort) käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta. Syötä talletussumma ja valitse Talleta. Sinut ohjataan Klarnan verkkosivustolle, jossa sinun on annettava pankkitietosi. Sitten sinut siirretään verkkopankkiin kirjautuaksesi sisään tilillesi ja vahvistaaksesi maksusi. Kun summa on suoritettu, summa hyvitetään välittömästi Fansbet-tilillesi. Pankkitilillesi rekisteröidyn nimen on vastattava Fansbet-tilillesi rekisteröityä nimeä.

Frequently Asked Questions

SOFORT Banking on uusi ja TÜV-sertifioitu verkkomaksujärjestelmä, joka perustuu tunnettuihin verkkopankkijärjestelmiin, jotka käyttävät PIN/TAN -merkintää takaamaan verkko-ostosten nopean ja turvallisen käsittelyn. Se on nopea, turvallinen ja yksinkertainen tapa käsitellä maksuja Internetissä.

Ole hyvä ja valitse seuraava linkki Tuetut pankit nähdäksesi tällä hetkellä SOFORT Banking -vaihtoehtoa käyttävät pankit.

Valitettavasti voit käyttää SOFORT-pankkitoimintaa vain tiettyjen pankkien kanssa. SOFORT Banking neuvottelee muiden pankkien kanssa, ja lisää yhteistyöpankkeja tulee tulevaisuudessa.

Ei, sinulla on oltava vain pankkitili jossakin kysymyksessä 2 luetelluista pankeista (ja varoja tietysti tällä pankkitilillä!).

Kirjaudu tilillesi.

Siirry Kassa-välilehteen ja valitse Talletus.

Näet nyt SOFORT Banking -logon. Valitse tämä talletusvaihtoehto napsauttamalla kuvaketta.

Syötä tai valitse talletussumma ja bonuskoodi (jos käytettävissä).

Sinut ohjataan nyt SOFORT Banking -palveluun.

Anna tilinhaltijan nimi, tilinumero, selvitysnumero ja mahdolliset kommentit.

Kirjaudu nyt verkkopankkiin.

Vahvista talletussumma syöttämällä TAN (Transaction Number).

Saat välittömästi vahvistuksen ja sinut ohjataan takaisin kassalle.

SOFORT Banking -palvelulla tehdyistä talletuksista ei veloiteta.

Rahat siirtyvät välittömästi.

SOFORT Banking on tällä hetkellä vain talletusvaihtoehto.

Kyllä, SOFORT Banking on täysin turvallinen. SOFORT Banking on täysin turvallinen verkkomaksutapa, joka yhdistää tapahtumaseurannan, tapahtumien vahvistamisen kortinhaltijoille tekstiviestillä ja erityisen petostentorjuntatiimin.

SOFORT Banking toimii ainoastaan valuutassa EUR.