Kan jeg kansellere uttaket mitt?

Ja, hvis uttaket ennå ikke har blitt behandlet fra vår side. Hvis uttaksforespørselen fortsatt venter på godkjenning, kan du enkelt kansellere den ved å logge deg inn på kontoen din og klikke på «uttak» for å se listen over ventende uttak.

Der velger du bare det ventende uttaket og trykker på avbryt.

Så snart du avbryter den, vil uttaksforespørselen din ikke lenger være på ventende-listen, og midlene dine blir automatisk kreditert tilbake til spillekontoen din.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan kansellere ventende uttak på dine vegne.