Hvordan ber jeg om et uttak?

Logg inn på kontoen din, gå med musen over ditt brukernavn og klikk på «uttak». I henhold til retningslinjer og forskrifter for bekjempelse av hvitvasking av penger, bør du gjøre uttak med den samme metoden du tidligere har gjort innskudd med, når det er mulig å gjøre det. For eksempel, hvis du har satt inn penger ved hjelp av VISA-kortet ditt, ber vi deg om å gjøre uttak til det samme bankkortet.

Så snart du har valgt din uttaksmetode, bare fyll ut alle relevante detaljer. Vær oppmerksom på at vår behandlingstid er opptil én virkedag for en fullstendig verifisert konto. Når uttaket ditt er behandlet, er tidsrammen der du mottar midlene, avhengig av betalingsmåten/banken du har brukt.