Euteller

Euteller on nopea ja turvallinen tapa rahoittaa Fansbet-tiliä verkkopankin avulla. Tämä maksutapa on asiakkaiden käytettävissä Suomessa vain euroissa.

Talletukset käsitellään välittömästi, eikä Fansbet veloita mitään tämän menetelmän käytöstä. Jos haluat siirtää varoja, napsauta talletuspainiketta ja valitse Euteller käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta. Syötä talletussumma ja valitse Talletus. Sitten sinut ohjataan Euteller-verkkosivustolle, jossa sinun on valittava pankkisi käytettävissä olevien pankkien luettelosta. Sen jälkeen sinut siirretään pankkisi verkkosivustolle, jotta voit kirjautua tilillesi ja vahvistaa maksun. Kun maksu on suoritettu, summa hyvitetään välittömästi Fansbet-tilillesi.

Talletuksia voidaan tehdä seuraavista suomalaisista pankeista: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, POP Pankin Verkkomaksu, Säästöpankki Verkkomaksu, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja Oma Säästöpankki. Pankkitilillesi rekisteröidyn nimen on vastattava Fansbet-tilillesi rekisteröityä nimeä. Jos olet tallettanut käyttämällä Eutelleria, kaikki nostot käsittelee Bank Wire.